Home > Verhuur > Informatie heftruck huren

Heftruck huren in Venlo?

U kunt de geschikte heftruck voor uw klus vinden op onze website. U kunt zowel een heftruck huren die op gas (LPG) rijdt als op elektriciteit en diesel. Elk soort heftruck is bij ons te verkrijgen met hefcapaciteiten variërend van 2 tot en met 35 ton.
Moet u zware objecten tillen in een binnenruimte?
Een elektrische heftruck kunt u huren voor klussen die in een gesloten ruimte plaatsvinden. Dit type heftruck laat namelijk geen uitlaatgassen achter, zodat u niet achterblijft in een ruimte die ruikt naar brandstof.
Wilt u een elektrische heftruck gebruiken voor een buitenklus?
Wij raden u aan om dit met een diesel- of gasheftruck te doen. Een elektrische heftruck kan namelijk niet langdurig in een regenbui staan en daarnaast is het niet mogelijk om met elektrische heftrucks op ruige terreinen te rijden (denk aan modderige grasvelden en/of zandhopen). Aangezien een elektrisch aangedreven heftruck volledige tractie heeft en zich meteen vastgrijpt in de losse ondergrond is het moeilijk om te voorkomen dat deze vast komt te zitten. Voor buitenklussen raden wij daarom u een diesel- of gasheftruck aan.
Heeft u een klus waarbij u veelvuldig gebruik maakt van de heftruck die u huurt?
Dan raden wij u aan om een dieselheftruck of gasheftruck te huren. Een elektrische heftruck behoeft tijd om op te laden, waar de diesel- of gasheftruck na een tankbeurt direct weer door kan. Voor de opbouw van evenemententerreinen, bijvoorbeeld, gaat daarom vaak de voorkeur uit naar heftrucks die rijden op gas of diesel.
Ervaring
Met meer dan 45 jaar ervaring in de sector hebben wij altijd een passende oplossing.
Bekijk een aantal van onze projecten
Service
Alles uit één hand: van planning tot inbedrijfstelling.
Vragen, of gebruik maken van onze expertise?
Mulder Industrial Movements B.V.
The Netherlands, Limburg
Spikweien 13, 5943 AC Lomm
31 77 390 35 47